Banners/Links

Friday, November 5, 2010

Rempah Satay D.I.Y: Syokk Betull!!


"Mahukah Anda Membuat Satay Sendiri Dengan Mudah, Cepat dan Sedap?"

Apakah kelebihan satay yang sedap apabila dibuat sendiri?

- Anda akan dipuji dan akan dianggap pakar membuat satay

- Jiran sebelah dan orang terdekat mahu mengupah anda membuat satay untuk mereka

- Tetamu yang menjamu selera satay anda juga ingin mengambil tempahan dengan anda

- Sudah semestinya satay yang sedap, menyelerakan! Orang demam pun boleh sembuh dan berselera untuk makan :)

Persoalannya, BAGAIMANA cara untuk menghasilkan satay yang sedap dan menyelerakan itu??

Ada penyelesaian untuk anda, bukan mengikuti kursus semahal beratus-ringgit atau bukan membeli apa-apa buku resepi.... BUKAN..

Perkenalkan Rempah Satay DIY!



Tidak perlu berkata banyak di sini, berikut adalah kelebihan dan kehebatan rempah DIY kami ini yang akan anda dapat dan rasai:

- Ramuan satay kami diadun dengan menggunakan pelbagai jenis rempah

- Ia diadun khas dengan setiap satu rempah mengandungi peratus kandungan yang berbeza-beza untuk KESEDAPAN BERPANJANGAN

- Satu pek rempah yang dibuat khusus untuk satay ayam, daging, perut, kambing dan apa saja!!

- Satu pek adalah untuk 10 kilogram ayam, daging atau apa saja. JIMAT!!

- KEPUASAN! Ya, kepuasan. InsyaALLAH, kami yakin anda sendiri akan terpegun dengan kebolehan anda membuat satay sendiri yang sedap

- Rempah kami ini juga boleh digunakan untuk menggoreng! (Jangan buat goreng pisang dah lah, tak kena). Jadi, anda boleh menyajikan nasi bersama-sama dengan ayam goreng berempah (daging lembu dan kambing pun boleh) kepada yang tersayang! Kejutkan mereka dengan kemahiran masakan anda yang hebat!

- Resepi rempah ini adalah resepi keturunan berzaman keluarga kami, kini anda akan dapat merasai satay yang sedap daripada resepi rempah yang turun temurun ini!

Untuk pembelian Rempah Satay DIY ini, kami berikan PERCUMA untuk anda:

Panduan Membuat Satay Yang Sedap!!

Harga: RM12 Seunit!!

Klik Sini Untuk Membeli: http://www.sataydiy.com/index.php?ref=ramdan87

No comments:

Post a Comment